Over up

Uit passie en respect

Are you up to it?

Ultimate Performance Sports Management is er voor de sporter. Wij nemen jou alle zorg uit handen en ondersteunen op allerlei gebied, uiteraard afgestemd op jouw wensen en behoeften. Ons ultieme doel is om een sporter te begeleiden van talent tot en met de start van zijn of haar maatschappelijke carrière.

Daarnaast zijn wij er ook voor bedrijven, sportclubs en privé personen die in contact willen komen met onze sporters. Op zoek naar een sporter voor een clinic of evenement?

Carlien Dirkse van den Heuvel

"UP-sportsmanagement is erg betrokken en dat op een relaxte manier. Ze nemen de administratieve zaken uit handen maar zorgen dat je toch UP-to-date blijft over de stand van zaken. Op deze manier kan ik mij focussen op mijn sport en weet ik dat alles achter schermen geregeld is."

Bekijk speler

Claire Verhage

 "UP Sports Management zet jou als sporter op de eerste plaats, waardoor jij optimaal kan presteren en excelleren, zowel binnen als buiten het veld."

Bekijk speler

Intensief op verschillende facetten

Uit passie voor topsport en uit respect voor de topsporter startten wij ruim 10 jaar geleden met de begeleiding van de eerste sporter. Ultimate Performance Sports Management begeleid inmiddels meerdere sporters, zeer intensief en op verschillende facetten naast de sport.

Bewondering voor unieke, ultieme prestaties

Met bewondering voor de unieke, ultieme prestatie die een topsporter iedere keer weer moet leveren ontstond de naam Ultimate Performance Sports Management. Eerst om de top te bereiken en vervolgens om daar te blijven. Wij streven ook naar een ultieme prestatie moeten in de diensten die wij aanbieden, zodat sporters zich volledig kunnen concentreren op hun sport. Tenslotte willen alle sporters UP!.

Zo kunnen wij helpen!

Get in touch!

Heb je nog vragen, opmerkingen of zou je graag een samenwerking willen aangaan met Ultimate Performance Sportsmanagement? Neem dan gerust contact met ons op. Via het contactformulier stuur je eenvoudig een e-mail, maar bellen kan natuurlijk ook.

Stuur een bericht