Over up

Uit passie en respect

Are you up to it?

Ultimate Performance Sports Management is er voor de sporter. Wij nemen jou alle zorg uit handen en ondersteunen op allerlei gebied, uiteraard afgestemd op jouw wensen en behoeften. Ons ultieme doel is om een sporter te begeleiden van talent tot en met de start van zijn of haar maatschappelijke carrière.

Daarnaast zijn wij er ook voor bedrijven, sportclubs en privé personen die in contact willen komen met onze sporters. Op zoek naar een sporter voor een clinic of evenement?

Famke Richardson

"Martijn toont al vanaf het begin van de samenwerking erg veel betrokkenheid, op zowel het gebied van sport als daarbuiten. Hij staat altijd voor me klaar en helpt me met financiële situaties, waardoor ik mij kan focussen op hockey, en de combinatie daarvan met studie en een sociaal leven. Juist die focus heb ik nodig om goed te kunnen presteren, en Martijn draagt hier dan ook heel erg aan bij!"


Bekijk speler

Joep de Natris

"Martijn is een fijn persoon in zowel de persoonlijke als zakelijke communicatie. Ondanks dat ik hem kort ken, heeft hij zich vol voor mij ingezet om de volgende stap in het hockey te maken. Door Martijn hoef ik me alleen bezig te houden met hockey."

Bekijk speler

Intensief op verschillende facetten

Uit passie voor topsport en uit respect voor de topsporter startten wij ruim 10 jaar geleden met de begeleiding van de eerste sporter. Ultimate Performance Sports Management begeleid inmiddels meerdere sporters, zeer intensief en op verschillende facetten naast de sport.

Bewondering voor unieke, ultieme prestaties

Met bewondering voor de unieke, ultieme prestatie die een topsporter iedere keer weer moet leveren ontstond de naam Ultimate Performance Sports Management. Eerst om de top te bereiken en vervolgens om daar te blijven. Wij streven ook naar een ultieme prestatie moeten in de diensten die wij aanbieden, zodat sporters zich volledig kunnen concentreren op hun sport. Tenslotte willen alle sporters UP!.

Zo kunnen wij helpen!

Get in touch!

Heb je nog vragen, opmerkingen of zou je graag een samenwerking willen aangaan met Ultimate Performance Sportsmanagement? Neem dan gerust contact met ons op. Via het contactformulier stuur je eenvoudig een e-mail, maar bellen kan natuurlijk ook.

Stuur een bericht