Kelly Jonker

Amsterdam

Boek mij

"UP Sports Management is een professioneel bedrijf, dat een liefde voor de sport heeft en er alles aandoet om de sporters te ondersteunen waar nodig is. Zij zorgen ervoor dat ik mij volledig kan focussen op mijn sport."

Profiel

Positie
Aanvaller
Aantal caps
168
Rugnummer
10
Specialiteit(en)

Goals maken, aannames, verbinden, omgaan met tegenslagen en coaching van jonge sporters met bijvoorbeeld de planning van hun studie en sport.

Palmares
  • Olympische Spelen: 2008 (goud), 2012 (goud), 2016 (zilver)
  • WK: 2010 (zilver), 2014 (goud), 2018 (goud)
  • EK: 2013 (brons), 2015 (zilver), 2017 (goud), 2019 (goud)
  • Champions Throphy: 2010 (zilver), 2012 (brons), 2016 (zilver)
  • Hockey World League: 2017 (goud)
  • FIH Pro League: 2019 (goud)
Clinic(s)

Spitsentraining, sportteam, bedrijfsafdelingen, scholen

Presentaties

Teamprocessen, omgaan met tegenslagen

Maatschappelijk

Ik heb de opleiding fysiotherapie behaald en studeer momenteel psychologie.

Boek mij

Door mijn hockey ervaring en mijn studies kan ik je leren hoe je samen doelen stelt en elkaars kwaliteiten leert benutten, maar tevens hoe je een negatieve gebeurtenis omdraait naar een positief leermoment.

Wil je hier meer over weten en leren of wil je mij een keer uitnodigen, neem dan contact op met UP voor een presentatie of clinic.

Get in touch!

Heb je nog vragen, opmerkingen of zou je graag een samenwerking willen aangaan met Ultimate Performance Sportsmanagement? Neem dan gerust contact met ons op. Via het contactformulier stuur je eenvoudig een e-mail, maar bellen kan natuurlijk ook.

Stuur een bericht