Roos Knijff

SCHC

Boek mij

"Martijn helpt graag mee om ruimer te denken, ook over (maatschappelijke) zaken buiten de sport. Hij denkt in oplossingen, niet in problemen. Daarnaast is hij erg betrokken, toegankelijk en betrouwbaar. Ondanks dat we nog maar een kort jaar samenwerken, staat hij altijd voor me klaar. Ook nu ik voor een lange periode geblesseerd ben, blijft hij begaan en belt hij regelmatig op om te vragen hoe het gaat."

Profiel

Positie
Keepster
Aantal caps
0
Rugnummer
1
Specialiteit(en)

Strafcorner verdedigend, keeperstechnieken, omgaan met tegenslagen en blessureleed, voeding en gezondheid

Palmares
  • EK U18: 2015 (goud), 2016 (goud)
  • EK 21: 2017 (goud)
Clinic(s)

Keepersclinic

Presentaties
Maatschappelijk

Ik studeer geneeskunde en ben momenteel ook bezig aan medisch wetenschappelijk onderzoek.

Boek mij

Door mijn kruisbandblessure heb ik geleerd om met tegenslagen om te gaan en er sterker uit te komen. Ook ben ik me gaan verdiepen in de manieren om optimaal te kunnen leven en presteren als topsporter. Denk aan leefstijlaspecten als: voeding, fysieke training buiten het veld, rust en herstel en mental coaching.

Wil je hier meer over weten of ben je een keeper wil je training en/of advies krijgen van mij, neem dan contact op met UP.

Get in touch!

Heb je nog vragen, opmerkingen of zou je graag een samenwerking willen aangaan met Ultimate Performance Sportsmanagement? Neem dan gerust contact met ons op. Via het contactformulier stuur je eenvoudig een e-mail, maar bellen kan natuurlijk ook.

Stuur een bericht