Valentin Verga

Amsterdam

Boek mij

Profiel

Positie
Middenvelder
Aantal caps
191
Rugnummer
12
Specialiteit(en)

Techniek, aannames, verbinden, coaching van jonge sporters.

Palmares
  • Olympische Spelen: 2012 (zilver), 2016 (vierde)
  • WK: 2010 (brons), 2014 (zilver), 2018 (zilver)
  • EK: 2011 (zilver), 2013 (brons), 2015 (goud), 2017 (goud)
  • Champions Throphy: 2009 (vierde), 2010 (brons), 2011 (brons), 2012 (zilver), 2018 (brons)
  • Hockey World League: 2015 (vierde)

Clinic(s)

Sportteams, bedrijfsafdelingen, scholen

Presentaties

Teamprocessen

Maatschappelijk

Ik ben momenteel mijn studie psychologie aan het afronden. Tevens werk ik samen met Nadine de Ruiter aan het Nex Gen programma, een programma voor persoonlijke inzichten, inspiratie en groei voor kinderen tussen 13-15 jaar. Voor meer informatie, zie hier.

Boek mij

Door mijn hockey ervaring en mijn studie kan ik je leren hoe je samen doelen stelt en elkaars kwaliteiten leert benutten.

Vind je het leuk om nader kennis te maken en meer hierover te weten en te leren, of wil je mij een keer uitnodigen? Neem dan contact op met UP!

Get in touch!

Heb je nog vragen, opmerkingen of zou je graag een samenwerking willen aangaan met Ultimate Performance Sportsmanagement? Neem dan gerust contact met ons op. Via het contactformulier stuur je eenvoudig een e-mail, maar bellen kan natuurlijk ook.

Stuur een bericht