Voor Sporters

You sport. We manage.

Wat UP doet voor jou

Jij presteert, wij zorgen dat jouw prestaties wat opleveren. Zowel tijdens als na je sportieve carrière.

Als topsporter draait het om focus. Je wilt alleen bezig zijn met het behalen van jouw doel(en) met je grootste passie. Bij Ultimate Performance Sports Management regelen wij de zaken buiten het sporten om. 

Wij zorgen ervoor jij onbezorgd je sport kan beoefenen. Bij voorkeur zorgen we extra inkomsten en leggen verbinding met het bedrijfsleven. Zodat jij na je sportieve carrière ook een maatschappelijke carrière kan starten.

Wij onderhandelen voor je

Wij zijn er voor de sporter, dus afhankelijk van jouw wensen kunnen wij onder andere de volgende diensten aanbieden:

Wij doen de onderhandeling

Heb jij een clubcontract en/of sponsorcontract en vind je de onderhandeling daarover lastig? Of misschien vind je het prettig als een partner dit voor je doet? Wij ondersteunen, adviseren en ontzorgen jou zoveel mogelijk, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken.

Help mij!

Wij kennen het Stipendium

Heb je een topsportstatus en vragen over het Stipendium? Wat zijn de (on)mogelijkheden? Wij kunnen jou daarin begeleiden. Al vele jaren helpen wij sporters met vraagstukken over het Stipendium en kennen alle ins en outs van het reglement.

Begeleid mij!

Maatschappelijk excelleren

In tegenstelling tot het beeld dat topsporters veel verdienen moeten de meesten na hun sportcarrière van start met een maatschappelijke carrière. Wij helpen je daarbij en denken al tijdens je sportcarrière mee over de periode daarna. Zodat niet alleen de overgang prettig verloopt, maar dat je ook het beste uit je maatschappelijke carrière kan halen.

Excelleer mij!

Totale sUPport

Wij weten dat er naast de reeds genoemde onderwerpen nog meerdere vraagstukken kunnen zijn voor een sporter. Fiscale, juridische, commerciële of financiële vragen? Ook hiermee kan je bij ons terecht. Totale sUPport, daar gaat het ons om!

Support mij!

Get in touch!

Heb je nog vragen, opmerkingen of zou je graag een samenwerking willen aangaan met Ultimate Performance Sportsmanagement? Neem dan gerust contact met ons op. Via het contactformulier stuur je eenvoudig een e-mail, maar bellen kan natuurlijk ook.

Stuur een bericht